CNC opslagsysteem

Uw stafmateriaal ordelijk en efficiƫnt opslaan

Flexibel tot in detail

Hazeleger innoveert

Hazeleger Metaalbewerking innoveert continu. Ons vak is namelijk constant in beweging en dat daagt ons uit met vernieuwingen te komen die ook echte verbeteringen zijn. Zo ontwikkelden we in eigen huis een compact CNC-gestuurd opslagsysteem waarin veel stafmateriaal ordelijk en efficiƫnt kan worden opgeslagen op een beperkte ruimte. Deze innovatie wordt inmiddels ook door collega-bedrijven gebruikt.

Inzicht en overzicht

De computer van de stelling houdt de voorraad bij en kan tevens een bestellijst genereren. Ook is koppeling mogelijk met het netwerk op kantoor om ook daar de inhoud van de stelling te kunnen bekijken. Zo weet u altijd exact en realtime waar materialen zich bevinden en heeft u constant inzicht in uw voorraad.

Maatwerk tot in detail

De stelling kan worden opgebouwd uit verschillende hoge en lage bakken (maximaal 3 ton laadvermogen per bak). De bakken zijn voorzien van rollen om het materiaal er makkelijk uit te halen. Met een liftsysteem wordt de juiste bak naar de uitvoertafel(s) gebracht, die kunnen worden geplaatst waar u wilt. Zo is de stelling, die gestraald en gepoedercoat kan worden in elke kleur, in alle opzichten een flexibel opslagsysteem, dat tot in detail is aan te passen aan uw specifieke wensen en eisen.

Weten wat mogelijk is?

Mail ons

of bel met ons 0318 5701 13

Vraag gratis onze folder aan met uitleg over de mogelijkheden.

Aanvragen

of bel met ons 0318 5701 13