Diensten

Vakmanschap van eerste idee tot en met levering

Flexibel tot in detail

Engineering

Metaal in topvorm begint bij het detaillistisch tekenen van uw specifieke productwensen. Vertel ons wat u voor ogen hebt en onze engineers visualiseren het met behulp van professionele 3D-software. Vervolgens wordt de maakbaarheid optimaal afgestemd op uw wensen en onze productiemogelijkheden. Een ideale samenwerking, waarmee u het beste uit uw en onze kwaliteiten haalt.

Vraag informatie aan

Productie

Vakbekwame medewerkers en een geavanceerd machinepark vormen de gereedschappen voor metaalbewerking van hoog niveau. In de productiehal wordt gewerkt met de modernste machines die metalen van verschillende dikte en lengten kunnen bewerken. Ook de conservering van uw producten kunnen wij voor u verzorgen. Denk daarbij aan stralen en natlakken, verzinken schooperen en poedercoaten.

Vraag informatie aan

Levering en montage

U wilt uw order graag snel geleverd hebben. Het liefst exact op de locatie waar u dat wenst. Hazeleger Metaalbewerking zorgt ervoor. Desgewenst houden we voorraad voor u en leveren we uit op het moment dat u dat wilt. Daarvoor zien we toe op de snelst mogelijke transport. En wilt u dat we u behulpzaam zijn bij het installeren of monteren van uw order? Ook dan staan de specialisten van Hazeleger Metaalbewerking voor u klaar.

Vraag informatie aan

Weten wat mogelijk is?

Mail ons

of bel met ons 0318 5701 13

Vraag gratis onze folder aan met uitleg over de mogelijkheden.

Aanvragen

of bel met ons 0318 5701 13