Specialismen

Uitblinken in techniek, kwaliteit en oog voor detail

Flexibel tot in detail

Metaalbewerking

Hazeleger Metaalbewerking bewerkt elke metaalsoort. We zijn toeleverancier voor producenten in de metaalbranche: van carrosseriebouwers tot tuinders en van staalbouwers tot grondvoorzieningsbedrijven. In onze moderne productiehal laten we ons graag uitdagen door uw opdracht. Of het nu gaat om enkelstuks of seriematige productie, ons team is u graag van dienst met uiteenlopende bewerkingen zoals zetten, kanten, knippen, lassen en ponsen.

Vraag informatie aan

Tankbouw

Hazeleger Metaalbewerking is specialist in de productie van vacuüm- en druktanks voor truckopleggers en aanhangwagens. De tanks worden in eigen huis vervaardigd en zijn geschikt voor het vervoer van vloeibare producten. Uw specifieke productwensen en –eisen staan centraal bij het ontwerp, de fabricage en montage van een tank. We denken mee over de juiste specificaties, verzorgen het tekenwerk en kunnen de tank desgewenst monteren op uw oplegger of aanhangwagen.

Vraag informatie aan

CNC opslagsystemen

Hazeleger Metaalbewerking ontwikkelt in eigen huis compacte CNC-gestuurde opslagsystemen waarin veel stafmateriaal ordelijk en efficiënt kan worden opgeslagen op een beperkte ruimte. De computer van de stelling houdt de voorraad bij en kan tevens een bestellijst genereren. Ook is koppeling mogelijk met het netwerk op kantoor om ook daar de inhoud van de stelling te kunnen bekijken. De hoogte van de stelling, de kleur en het aantal hoge en lage bakken zijn naar klantwens aan te passen.

Meer informatie

Weten wat mogelijk is?

Mail ons

of bel met ons 0318 5701 13

Vraag gratis onze folder aan met uitleg over de mogelijkheden.

Aanvragen

of bel met ons 0318 5701 13