Samenwerking

U bepaalt hoe u met Hazeleger samenwerkt

Flexibel tot in detail

Jobber

Onze roots liggen in het bewerken van uiteenlopende metaalsoorten. Wij beheersen technieken zoals CNC-walsen, plasma lassen, kanten, knippen en ponsen. Dat doen we als toeleverancier voor collega-metaalbedrijven die capaciteit tekort komen. Maar ook voor machinebouwers die van een bepaald onderdeel grote aantallen nodig hebben. Of het nu gaat om enkelstuks of seriematige productie, we zijn u graag van dienst.

Vraag informatie aan

Co-maker

Hazeleger Metaalbewerking heeft alles in eigen huis om samen met u te bouwen aan uw succes. Als co-maker denken we met u mee, nemen we de engineering voor onze rekening leveren en bouwen we desgewenst een compleet eindproduct op in onze montagehal of bij u op locatie. Zo tekenen, bouwen en leveren we complete tankwagens met zuiginstallatie op specificatie van onze klanten.

Vraag informatie aan

System Integrator

Naast onze rol van co-maker kunnen we ook optreden als system integrator. Bijvoorbeeld bij de installatie van productielijnen in fabrieken. We ontwerpen en bouwen niet alleen onderdelen van zo’n lijn, maar kunnen die ook, samen met andere onderdelen van de productielijn, monteren bij u op locatie. We fungeren dan als het ware als hoofdaannemer en zorgen ervoor dat uw fabriek snel operationeel is.

Vraag informatie aan

Weten wat mogelijk is?

Mail ons

of bel met ons 0318 5701 13

Vraag gratis onze folder aan met uitleg over de mogelijkheden.

Aanvragen

of bel met ons 0318 5701 13